Окружну прокуратуру в Хмільнику на Вінниччині очолив колишній працівник Офісу Генерального прокурора

Окружну прокуратуру в Хмільнику на Вінниччині очолив колишній працівник Офісу Генерального прокурора

     З 15 березня 2021 року розпочала роботу Хмільницька окружна прокуратура, керівником якої призначено Максима Сергійовича Кандзьобу.  Народився він 1 січня 1989 року у м. Біла Церква Київської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого, яку закінчив у 2010 році.

     Роботу в органах прокуратури Максим Кандзьоба розпочав у 2010 році. Незважаючи на свій порівняно молодий вік, тридцять два роки,  має великий професійний досвід. Працював на посаді прокурора в прокуратурі м. Біла Церква Київської області, обіймав посади слідчого прокуратури Київської області та старшого слідчого, начальників відділів та управління прокуратури Автономної Республіки Крим, начальника відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням Офісу Генерального прокурора. Максим Сергійович одружений та спільно з дружиною виховують трьох дітей.

     -  Наразі юрисдикція Хмільницької окружної прокуратури поширюється на території Глуховецької, Війтівецької, Іванівської, Калинівської, Козятинської, Махнівської, Самгородоцької, Уланівської та Хмільницької територіальних громад, - розповідає Максим Кандзьоба.

     - До складу Хмільницької окружної прокуратури входять Козятинський та Калинівський відділи. Жителі Хмільницького району можуть звертатися зі своїми зверненнями як  до окружної прокуратури так і до її відділів розміщенних у Калинівці та Козятині. 

     Однак, відповідно до Закону України та наказу Генерального прокурора з метою запобігання поширення коронавірусу, допуск до адміністративних будівель органів прокуратури тимчасового обмежено та встановлено особливий порядок їх роботи. Також тимчасово призупинено особистий прийом заявників, запитувачів інформації, депутатів усіх рівнів в органах прокуратури, зазначив Максим Кандзьоба.

       Водночас новопризначений прокурор наголосив на тому, що незважаючи на обмеження  прокуратура є публічно відкритою для людей, громадяни можуть звернутися до Хмільницької окружної прокуратури з письмовими зверненнями та запитами, на які  обов'язково отримають відповіді, а усі запити та звернення отримають відповідну правову реакцію з боку прокуратури.

 - Усі звернення та запити громадяни можуть подати за адресою: 22000, м. Хмільник, вул. Пушкіна, 34, через скриньку в адміністративних приміщеннях Хмільницької окружної прокуратури та її відділах. Також це можна зробити шляхом подання електронного звернення за визначеною формою на електронну адресу: [email protected] або зателефонувавши за номером «гарчої лінії» (04338) 2-23-87.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ РОЗПОЧАЛАСЯ ПРИЗОВНА КАМПАНІЯ «ВЕСНА-2021».

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини