Олександр Крученюк: "Ми робимо усе можливе, аби тримати ситуацію під контролем, але стихія, на жаль, непередбачувана"

Олександр Крученюк: "Ми робимо усе можливе, аби тримати ситуацію під контролем, але стихія, на жаль, непередбачувана"

Перший мій тиждень на посаді Уланівського сільського голови розпочався з випробувань. Через велику кількість випалого снігу та утворення переметів багато населених пунктів залишились відрізаними від цивілізації. Такого снігу не було уже більше десяти років. Дороги замело так, що в більшість сіл  Уланівської ОТГ неможливо ні заїхати, ні виїхати.  Дві одиниці техніки, які є в комунгоспі  не в змозі розчистити таку велику кількість доріг та сільських вулиць. Тому я звернувся до всіх тих, хто має можливість допомогти в боротьбі з сніговою стихією.  Завдяки спільним зусиллям ситуацію  з розчисткою доріг в нашій громаді вдалось виправити та забезпечити доїзд майже до всіх сіл. Сьогодні, незважаючи на вихідний день, небайдужі люди покинули свої домашні справи та кинулись на боротьбу зі снігом.  Над розчисткою доріг сьогодні було задіяно близько двадцяти  одиниць техніки, витрачено майже чотири тисячі літрів пального.

Я вдячний всім тим, хто з розумінням поставився до цієї проблеми та долучився до її вирішення. Для розчистки доріг та вулиць було задіяно техніку МХП "Зернопродукт", ТОВ Щедра нива", ТОВ "Хмільницьке", а також техніку комунгоспу. Окрім того, бажання допомогти виявили Станіслав Гуцал, Віталій Лінкевич, Микола Шпіхернюк, Ольга Кулик, Андрій Вараниця. Я вдячний працівникам Уланівської станції швидкої допомоги та уланівським рятувальникам за роботу у важких умовах, за те, що незважаючи на пору доби, на перемети та заметілі завжди приходите на допомогу людям.

Звертаюсь до всіх жителів громади з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, без нагальної потреби не виходьте з дому, не наражайте себе та своїх близьких на небезпеку. Ми робимо усе можливе, аби тримати ситуацію під контролем та забезпечити пересування транспорту між населеними пунктами, але стихія, на жаль, непередбачувана.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини