До дня Святого Валентина. Cобі щасливу вишивають долю

До дня Святого Валентина. Cобі щасливу вишивають долю

14 лютого, у День закоханих, п’яту річницю кохання святкуватиме Володимир Рудкевич та Ольга Марценюк. Цей день для молодої пари хмільничан особливий, бо пять років тому, саме у цей день, після тривалих залицянь Володимир запропонував Ользі зустрічатись. 

Перше знайомство у них відбулось за кілька місяців.
  - Я завжди мріяла їздити на машині, і 13 вересня 2015 року, я пішла в автошколу.  Туди в цей день прийшов і Вова. Коли зайшла у групу водіння, свого майбутнього коханого взагалі не помітила (посміхається), адже у мене була єдина ціль – навчитися їздити, – розповідає Ольга.

А зі слів Володимира, все було по-іншому – в принципі як завжди думки дівчат і хлопців розходяться.
– Прийшовши перший день в автошколу, я одразу помітив Олю, думаю, що і вона мене також. Після того, як її побачив, усі мої думки були про неї.  Думав, як з нею познайомитись, в кого  дізнатись її номер. Повернувшись додому, через спільних знайомих знайшов  номер телефону Олі і написав їй у соцмережі. І з того часу ми почали спілкуватись, а за кілька місяців - 14 лютого  - я запропонував Олі зустрічатись, і з тих пір ми єдине ціле, – зазначає Володимир.
Як і в кожної закоханої пари за п’ять років стосунків у них з’явилися свої традиції. З самого початку відносин вони ведуть фотоальбом зі спільними фото, обов'язково хоча б раз на місяць їздять відпочивати на природу, організовують романтичні вечори один для одного, проте це не все. 
Як з’ясувалось в них ще й є спільне захоплення – вишивання картин бісером. Вишивати бісером спочатку почала Ольга, а вже потім до неї підтягнувся і Володимир.
 – Вишивати картини бісером я почала, коли закінчила школу. Було цікаво, хотіла робити щось своїми руками. А Вова рік тому побачив, як я вишиваю пасхальний рушник, захотів сам вишити такого і я навчила його вишивати бісером. Навчався він легко, адже до того він уже вмів вишивати нитками, – розповідає дівчина.
На даний час вони разом вишивають бісером ще один пасхальний рушник, який в майбутньому візьмуть із собою на освячення паски. Також у їхній колекції є різноманітні вишиті картини на різну тематику, які милують око своєю красою.
На запитання, що будуть дарувати на свою річницю, відповідають, що це будуть подарунки, які нагадуватимуть їм про цю важливу дату усе подальше життя.
За свої п’ять років кохання Ольга та Володимир зуміли зберегти і примножити любов, почали ще більше турбуватись один про одного, а  в подальшому планують стати на весільний рушник. Тож  нехай світле почуття, яке одного разу поєднало цю пару, триває вічно.

Тетяна СЕНЦОВА,
"Життєві обрії"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДВА ГОЛОСИ І ГІТАРА. ТВОРЧИЙ ДУЕТ ІЗ ХМІЛЬНИКА НАДИХАЄ НА ВІРУ У КОХАННЯ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини