Перед судом постане секретарка військово-лікарської комісії з Хмільника

Перед судом постане секретарка військово-лікарської комісії з Хмільника

30 серпня 2023 року працівники ДБР провели обшук у Хмільницькому територіальному центрі комплектування та соцпідтримки. Зокрема, там були виявлені конверти з прізвищами, в яких лежали гроші. Оскільки факти злочину були беззаперечними, одна із працівниць ВЛК одразу визнала свою провину, - повідомляє ДБР

Нагадаємо, що 30 серпня 2023 року працівники ДБР провели обшук у Хмільницькому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Зокрема, тут були виявлені в окремих конвертах з прізвищами гривні та іноземна валюта та десятки тисяч гривень.

Оскільки факти, озвучені правоохоронцями, були беззаперечними, одна із працівниць військово-лікарської комісії одразу визнала свою вину. Жінка зізналася, що вона брала кошти за підтвердження певного діагнозу, в результаті чого клієнта було визнано обмежено придатними до військової служби.

ДБР перевіряє можливу причетність до правопорушення керівництва ВЛК та представників інших медичних установ міста й області.

Секретарка ВЛК обвинувачується у проханні надання неправомірної вигоди, за вчинення службовою особою дії з використанням наданої їй влади (ч. 1 ст. 368 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

Процесуальне керівництво здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ВИКРИЛИ ЛІКАРСЬКУ КОМІСІЮ, ЯКА ЗА ГРОШІ ДОПОМАГАЛА "КОСИТИ" ВІД ПРИЗОВУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини