Побив гостя молотком, облив бензином та підпалив – так закінчилось застілля в селі Івча на Вінниччині

Побив гостя молотком, облив бензином та підпалив – так  закінчилось застілля в селі Івча на Вінниччині

  За спробу вбивства товариша по чарці правоохоронці затримали 45-річного чоловіка, який близько 20 років провів за гратами за крадіжки та розбої. Про це повідомляє Вінницька хвиля.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 13 січня близько 20:00 на спецлінію надійшло повідомлення про бійку в одному з будинків у селі Івча. Прибувши на виклик, працівники поліції викликали швидку допомогу потерпілому та за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень затримали господаря будинку.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник запросив потерпілого до себе в гості. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт і господар кілька разів вдарив односельця молотком по голові та руках. Але на цьому розлючений чоловік не заспокоївся. Він приніс із сараю каністру з бензином, облив ним гостя та підпалив.

 

 

Наразі 40-річний потерпілий із забоями та опіками перебуває в лікарні. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчинення злочину, передбаченого ст.15 ч.1 ст.115 (замах на вбивство). Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЖУРАВНОМУ РІЗДВЯНЕ ЗАСТІЛЛЯ СКІНЧИЛОСЯ ВБИВСТВОМ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини