Подружжя переселенців з Києва відкрило у Хмільнику кав'ярню з зображенням героїчного пса Патрона

Подружжя переселенців з Києва відкрило у Хмільнику кав'ярню з зображенням героїчного пса Патрона

Подружжя переселенців з Києва відкрило у Хмільнику кав'ярню. На фасаді якого зображений пес Патрон, винюхувач вибухівки, що став улюбленцем українців, - повідомляють Життєві обрії.

Подружжя Донцових Ольга та Ігор спокійно проживали в столиці України, працювали у власній перевізній кав'ярні біля аеропорту "Жуляни". Однак, 24 лютого з початком вторгнення російських окупантів були вимушені покинути рідну домівку. Оселилися у Хмільнику, одразу почали думати як продовжувати жити та заробляти кошти.

- Приїхали ми у Хмільник без доходів, трішки посиділи. У мене третя, у чоловіка друга група інвалідності, пенсії на прожиття не вистачало, окрім того ми дуже хотіли працювати, - розповіла пані Ольга.  

Подружжя звернулося до Хмільницької міської ради з проханням надати місце для кав'ярні, яку перевезли з Києва. За сприяння міського голови переселенцям дозволили розмістити кав'ярню у центрі міста, біля дитячого майданчика "Рошен". 

- Я хочу подякувати міському голові Миколі Юрчишину за надання можливості працювати, у цю важку хвилину для нас з чоловіком це дуже важливо, - зазначає пані Ольга.  

У кав'ярні, окрім кави, хмільничани можуть придбати морозиво, солодощі, напої, хот-доги.

Рішення зобразити на фасаді пса Патрона також є невипадковим. Ольга та Ігор мають свого собаку породи Джек-рассел-тер'єр, що дуже схожий на відомого Патрона. Наразі, він разом з господарями проживає у Хмільнику.

Вчинок сім'ї Донцових є яскравим прикладом того, якщо людина хоче працювати - вона шукає можливості. Ольга та Ігор Донцови продовжують жити, працювати та, як і всі українці, мріють про нашу перемогу, яка об'язково настане.

Микола Околодько

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СЬОГОДНІ У ХМІЛЬНИКУ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ОТРИМАЛИ 100 ПРОДУКТОВИХ ПАЙКІВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Photo 2022 06 13 15.59.31Photo 2022 06 13 15.59.23
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини