Подвійна перемога. У Хмільнику завершилися чемпіонати Хмільницької прем’єр ліги з міні футболу та малого футболу

Подвійна перемога. У Хмільнику завершилися чемпіонати Хмільницької прем’єр ліги з міні футболу та малого футболу

Минулої суботи на футбольних полях Хмільницької ДЮСШ відбулися завершальні матчі одразу в двох чемпіонатах, а саме: Хмільницької прем’єр-ліги з міні-футболу та Хмільницької прем’єр-ліги з малого футболу.

Розпочалося футбольне дійство із зустрічі команд з малого футболу, які в очному поєдинку вирішували долю 3-го місця цих змагань. В цьому матчі команді "Сокіл" протистояла команда "Візит". Обидві команди показали яскравий футбол. Однак, остаточний рахунок матчу вирішувався в серії післяматчевих пенальті, де кращу виконавську майстерність показали гравці команди "Візит".

Після цього футбольна увага місцевих вболівальників перемістилася на штучне поле. Саме тут відбувся завершальний матч чемпіонату з міні-футболу. І хоч сама гра вже не мала жодного турнірного значення, адже чемпіон та призери були визначені ще до завершення останнього туру, однак команди "Хмільник" та "Візит" порадували присутніх своєю яскравою безкомпромісною грою. В результаті у ворота двох команд був забитий не один м’яч, а матч завершився із рахунком 7-5. Тож в даних змаганнях першу сходинку із стовідсотковим результатом здобула саме команда «Хмільник», другу - "Візит", третю - "Торнадо".

Завершальні футбольні баталії цього дня знову перенеслися на центральне поле міста. Саме тут між командами "Хмільник" та "Астарта" вирішувалася доля першого місця в змаганнях з малого футболу.  Команда "Хмільник" здобула другу перемогу за день. Цього разу матч між суперниками закінчився з рахунком  3-1 на користь хмільничан.

Таким чином команда "Хмільник" в один день стала подвійним чемпіоном місцевого футболу.

За традицією чемпіони та всі призери змагань були нагородженні медалями та кубками від постійного організатора місцевих футбольних змагань громадської організації "Хмільницької районної федерації футболу".

 

                                             Віктор Гричанюк

Голова ГО «ХРФФ»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАЙСТЕР СПОРТУ З ХМІЛЬНИКА ПРИВІЗ БРОНЗУ ПРЕСТИЖНОГО ШАШКОВОГО ТУРНІРУ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини