Поліцейські затримали жителя Калинівки, який вчинив серію крадіжок на території Хмільницького району

Поліцейські затримали жителя Калинівки, який вчинив серію крадіжок на території Хмільницького району

У Хмільницькому районі затримано злочинця, який вчинив серію крадіжок, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Оперативники встановили та розшукали правопорушника, який вчинив серію крадіжок. Поліцейські ідентифікували чоловіка завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

За словами начальника Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, повідомлення про викрадення велосипеда з території місцевої школи правоохоронці отримали 2 серпня від потерпілого, жителя міста Калинівка. Під час перегляду відео з камер нагляду поліцейські встановили крадія. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за майнові злочини.

Того ж дня поліцейські встановили причетність правопорушника до крадіжок алкогольних напоїв з супермаркетів Калинівки. Із заявою про викрадення спиртного до поліції звернулись працівники торговельного закладу. Переглядаючи відео з камер спостереження магазину, оперативники побачили як чоловік двічі виносив з магазину товар і не розраховувався за нього.

У подальшому з’ясувалось, що фігурант причетний також до вчинення інших майнових злочинів на території Хмільницького району. За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ПІДПРИЄМЕЦЬ НАНІС ЗБИТКІВ СЕЛИЩНІЙ РАДІ НА МАЙЖЕ 900 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини