У Хмільницькому районі підприємець наніс збитків селищній раді на майже 900 тисяч гривень

У Хмільницькому районі підприємець наніс збитків селищній раді на майже 900 тисяч гривень

53-річний підприємець відобразив недостовірні відомості щодо понесених витрат, що призвело до заподіяння шкоди у розмірі майже 900 тис. гривень, - повідомляють Життєві обрії.

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно 53-річного підприємця у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 358, ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 191  КК України.

Підприємець уклав договір підряду з однією із селищних рад Хмільницького району про виконання робіт з реконструкції споруд очистки господарчо-побутових стічних вод з влаштуванням нової споруди біологічної очистки.

У подальшому, зловживаючи своїм службовим становищем, у актах виконаних будівельних робіт він відобразив недостовірні відомості щодо понесених витрат на закупівлю будівельних матеріалів та нарахуванню заробітної плати, що призвело до заподіяння селищній раді збитків у розмірі майже 900 тис. грн.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Хмільницька окружна прокуратура

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІКУ ПОВІДОМИЛИ ПРО ПІДОЗРУ У ВЧИНЕННІ РОЗБОЮ П'ЯТИРІЧНОЇ ДАВНОСТІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини