Поліція Хмільника наголошує про заборону продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

Поліція Хмільника наголошує про заборону продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

Правоохоронці Хмільницького районного відділу поліції продовжують заходи з попередження продажу неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів, - повідомляють Життєві обрії.

До роботи у складі рейдових груп залучено співробітників ювенальної превенції, секторів реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громад, представників центрів соціальних служб та служб у справах дітей.

З продавцями торговельних закладів правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу, зокрема попереджають про передбачену чинним законодавством України відповідальність за порушення вказаних норм, а також розміщують у торговельних павільйонах тематичні листівки-нагадування для покупців.

За продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, законодавством передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Відповідно до частини другої статті 156 КУпАП за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім чинним законодавством передбачено відповідальність у вигляді штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 510 грн до 1700 грн).

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У СЕЛІ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ СПАЛАХНУЛА ЖАХЛИВА ПОЖЕЖА (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини