Поліція встановила особу «мінера» вінницького супермаркета

Поліція встановила особу «мінера» вінницького супермаркета

28 листопада працівники поліції затримали правопорушника, який повідомив про замінування одного з супермаркетів міста. За фактом неправдивого повідомлення поліцією розпочато кримінальне провадження. Повідомляють"Життєві обрії" з посиланням на сайт ГУ НП у Вінницькій області.

Близько 12.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що приміщення супермаркету заміноване.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи.

Протягом години поліцейські перевіряли приміщення магазину та прилеглу територію. Небезпечних предметів вони не виявили. Повідомлення про замінування виявилося хибним.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОЛІЦІЯ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ЗАБЕЗПЕЧУВАЛИ ГРОМАДСЬКИЙ ПОРЯДОК У ХМІЛЬНИКУ


Працівники поліції встановили особу чоловіка, який телефонував до поліції. Ним виявився 52-річний вінничанин.

Чоловік розповів, що напередодні він придбав у магазині продукти, після споживання яких у його онуків погіршився стан здоров’я. Турботливий дідусь вирішив, що псування продуктів сталось через недотримання встановлених правил зберігання продуктів персоналом закладу, і він зателефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що під час свого повідомлення не мав на увазі справжній вибух, а вибух власних емоцій.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч. ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення правопорушнику загрожує до 6 років ув’язнення.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВКРАВ КОЛЯСКУ, ВІЗ ДРАБИНУ, НАРВАВСЯ НА КОПІВ


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини