Президент Володимир Зеленський не зовсім впевнений, що путін ще живий

Президент Володимир Зеленський не зовсім впевнений, що путін ще живий

Під час виступу на Українському сніданку в Давосі Президент Володимир Зеленський заявив, що він не зовсім впевнений, що путін ще живий, - повідомляють Життєві обрії.

"Я не зовсім розумію, з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення. Що за коло осіб? В мене немає такої інформації.

Я не зовсім розумію, як можна пообіцяти європейським лідерам одне, а наступного дня почати повномасштабне вторгнення у державу. Я просто не зовсім розумію, з ким ми маємо справу. Коли ми кажемо "мирні перемовини" – я не зовсім розумію, з ким.

Ми зараз з вами спілкуємось – ви точно знаєте, хто я, а я точно знаю, хто ви. Є свідки нашого життя. І навіть якщо ми спілкуємось про різні речі, ми можемо досягти консенсусу. 

Мені здається, що Росія має спочатку знайти "когось", а потім запропонувати "щось", - висловився президент.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна робила все, щоб звільнити свої території дипломатією, а мирні переговори – це ще не мир.

Згодом прессекретар президента рф дмитро пєсков заявив, що путін "є і буде", коментуючи слова Володимира Зеленського про невпевненість в існуванні путіна наразі.

"Зрозуміло, що і росія, і путін для України і для Зеленського – це велика проблема. І зрозуміло, що суто психологічно пан Зеленський волів би, щоб ні росії, ні путіна не було". 

пєсков думає, що чим раніше українська влада "усвідомить, що росія і путін є і будуть", і що доведеться "відмовитися від усього антиросійського", тим нібито краще буде для України.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В АВІАКАТАСТРОФІ В БРОВАРАХ ЗАГИНУЛО КЕРІВНИЦТВО МВС

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини