Розбірки в стилі 90-х сталися між товаришами в Хмільницькому районі

Розбірки в стилі 90-х сталися між товаришами в Хмільницькому районі

30 серпня близько другої години ночі до поліції звернувся 24-річний потерпілий та повідомив, що у селі Глинськ між ним та двома його знайомим виник конфлікт через орендоване житло. За словами заявника зловмисники його побили, зв’язали ременем руки, силою заштовхали у багажник його ж автомобіля та намагались вивезти в ліс, аби продовжити з’ясовувати стосунки. Про це повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію

Продовжити з’ясовувати стосунки правопорушникам не вдалось, оскільки в лісопосадці потерпілому вдалось вистрибнути з машини та втекти. Так як зловмисники знаходились в стані алкогольного сп’яніння, наздогнати потерпілого, який втік в лісі, їм не вдалось.   

За словами начальника відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, в ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції помітили автомобіль заявника у лісосмузі на території Калинівської територіальної громади. У салоні автівки, в стані алкогольного сп’яніння, спав один із правопорушників - 36-річний житель Закарпатської області. Протягом кількох годин за місцем проживання оперативники розшукали його 45-річного спільника.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини та причини правопорушення. Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). За вчинення таких злочинів передбачено покарання - до 8 років ув’язнення.

Одному з правопорушників слідчі вже оголосили про підозру про підозру та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

     ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ------------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВОДІЙ ЗБИВ 20-РІЧНУ ДІВЧИНУ ТА ВТІК З МІСЦЯ АВТОПРИГОДИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини