Сергій Притула їздив на Вінниччину забирати кубок "Євробачення"

Сергій Притула їздив на Вінниччину забирати кубок "Євробачення"

29 травня Сергій Притула провів аукціон з продажу кришталевого мікрофону, який український гурт Kalush Orchestra виграли на Євробаченні 2022 у Турині. Весь час нагорода зберігалася у селі Губник Гайсинського району, де мешкає директор гурту, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Vinbazar.

Щоб доставити приз до місця розіграшу, Притула вирушив на Вінниччину, де зустрівся з директором колективу Миколою Кучерявим. Чоловік зберігав нагороду європейського пісенного конкурсу у селі біля Ладижина. 

"Це був справжній квест. Для нашого розіграшу та аукціону ми відправились у подорож через пів країни. Чому квест? Бо кришталевий мікрофон переможців Євробачення 2022 Kalush Orchestra знаходився на Вінниччині. А легендарна рожева панамка - на Франківщині. Як це було - дивіться у відео", - йдеться в описі до тревел-блогу, який зняв та оприлюднив шоумен. 

Кубок Євробачення вдалося продати на аукціоні за 900 000 доларів. Його придбала криптоспільнота WhiteBіt. За відому рожеву панамку, в якій лідер гурту Олег Псюк виступав під час фіналу, виручили 11 мільйонів гривень. Її розіграли між людьми, що робили пожертви в гривнях на рахунок Monobank. 

За отримані кошти придбають безпілотний комплекс PD-2, який дозволить проводити військовим аеророзвідку та коригувати артилерійський вогонь на відстані до 50 кілометрів. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗА ПЕРІОД ВІЙНИ В УКРАЇНІ РОСІЯ ВТРАТИЛА 30 ТИСЯЧ ВІЙСЬКОВИХ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини