Що пророчать хмільничанам зірки (гороскоп на тиждень)

Що пророчать хмільничанам зірки (гороскоп на тиждень)

Про те, що приготували зірки для різних знаків зодіаку читайте у гороскопі на тиждень.

ОВЕН (21.03-20.04). Ви при бажанні можете почати новий етап відносин або кар'єри. Удача зараз на вашому боці. У вихідні зможе з'явитися людина, з якою ви не прагли зустрічатися ще раз, а даремно. Адже саме від неї прийде допомога, яка вам так потрібна. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). У вас вирують почуття й емоції. Стриманий підхід, продумані кроки дозволять вам позбутися вантажу непотрібних і нав'язливих проблем. Але не варто ховати себе й свої таланти в чотирьох стінах. Вам потрібно спілкуватися з колегами та друзями. Це виявиться заставою вашої успішності. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Безумовно, зараз ваш час. Він сприяє розкриттю вашого творчого потенціалу, нагромадженню сил і енергії. Але не забувайте про навколишніх, ви відчуєте, що потрібні. Імовірні поїздки різного ступеня тривалості, які збагатять вас різноманітними враженнями. До того ж ви зумієте добре заробити. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

РАК (22.06-23.07). Постарайтеся уникати конфліктів з близькими людьми й зрозуміти їхні мотиви, вони ж просто турбуються про вас і бажають вам добра. Вам можуть запропонувати цікаву роботу, яка обіцяє солідний прибуток. Приділить своїм батькам і дітям досить уваги й подбайте про них. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Проблемою цього тижня може виявитися погана підготовка. І це стосується як робочих справ, так і сімейних поїздок або заходів. Вам постійно буде чогось не вистачати. Намагайтеся нічого не забувати. І пам'ятайте, що ситуація зараз не розташовує до відвертої розмови, так що поменше балакайте. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09). Присвятіть досить часу вирішенню робочих проблем. Подумайте про відповідальний крок кар'єрними сходами і в цей момент звільніться від зайвих емоцій, тому що вони можуть стати перешкодою. Атмосфера на роботі буде позитивно впливати на вашу самооцінку. У вихідні постарайтеся зрозуміти близьких людей і знайти компроміс. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Вам варто трохи знизити ділову активність. Більше спіть, гуляйте й спілкуйтесь з друзями, інакше вам загрожує перенапруга й нервове виснаження. Займіться вирішенням домашніх проблем. Вихідні будть складними й досить напруженими, незаплановані справи віднімуть багато часу. Сприятливий день - середа,  несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Не чіпляйтеся за минуле, тим більше, що у вас з'явиться шанс виправити помилки, які ви зробили, зізнатися, нарешті, у своїх почуттях, повернути своє кохання. У вас вийде добре відпочити й суттєво просунутися в справах. У вихідні може надійти інформація з приводу нової роботи, яка обіцяє дійсно більшу зарплату. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам необхідно зберігати душевну рівновагу й спокій. Не намагайтеся переробити близьких людей, думайте про те, що гідностей у них більше, ніж недоліків, вибачите їм маленькі слабості. Зосередьте свою вируючу енергію на декількох найважливіших ідеях і починайте їх втілювати. На вихідних можливі обман і розчарування. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер. 
КОЗЕРІГ (22.12-20.01). На вас очікує багато зустрічей, дзвінків, переговорів. Удача обіцяє супроводжувати вас у ділових поїздках і сімейних турботах. На роботі тримайте язика за зубами, не вибовкуйте особисті секрети. Не відволікайтеся від головних цілей. У вихідні краще вирішувати всі виникаючі проблеми мирним шляхом. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Напір і енергія обіцяють принести гідний результат в робочих справах. Ви можете прийняти недостатньо продумане рішення. Будьте привітними, але не допускайте людей до себе надто близько. Деяка підозрілість і недовірливість будуть цілком доречними. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03). Вашим девізом може стати "міра у всьому". Постарайтеся не будувати амбіційні плани, важливо просто робити справи й вирішувати повсякденні питання. Своєчасний прояв ініціативи на роботі принесе бажані результати й наступний кар'єрний ріст. У вихідні є ймовірність виникнення розбіжностей з рідними. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - субота. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини