Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (23 травня - 29 травня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Вам періодично доведеться виправляти помилки, переробляти частину справ, повертатися до відкладених завдань через непередбачені обставини. Вам необхідно сконцентруватися, щоб направити події в потрібне русло. Намагайтеся дотримуватися логічної послідовності у діях. Далеко не у всьому, що буде відбуватися в безпосередній близькості від вас, варто приймати участь. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Упевненість у власних силах і оптимізм допоможуть завоювати прихильність навколишніх і зміцнити гарні відносини з керівництвом. На роботі можна розраховувати на премію, доброзичливість і розуміння в взаєминах з колегами. Зберігайте душевну рівновагу. Нові враження у вихідні дні дадуть поштовх для нових задумів. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЯТА (22.05-21.06).

У вас з'явиться можливість вирішити важке, але важливе питання. Причому все обернеться на вашу користь. У роботі можливі несподівані і цікаві зміни. Раніше початі справи будуть успішно просуватися. У вас з'явиться можливість ризикнути і досягти успіху, але головне завдання - не піддаватися емоціям. У вихідні для досягнення цілей наберіться терпіння. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07).

Бажано скласти заздалегідь докладний план справ і зустрічей і намагатися не змінювати його. При рішенні принципових питань твердо відстоюйте свої переконання. Вам буде вдаватися будь-яка робота. Намагайтеся не пропустити важливу інформацію, що стосується вашого особистого життя. В вихідні не розслаблюйтеся, доведіть до кінця всі справи. Стежте за собою, не дозволяйте роздратуванню вихлюпуватися назовні. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Вам просто необхідно зосередитися на одній головній меті, тоді вона почне наближатися до вас. Сприятливий час для дій, спрямованих на зміцнення своєї репутації та поваги серед колег. Можливі певні труднощі зі старими діловими партнерами. Проявіть терпіння та почуття гумору, і все налагодиться. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09).

Вам необхідно визначити свої подальші плани та головну лінію вашої кар'єри. На роботі краще менше привертати до себе уваги. Є можливість одержати довгоочікувану звістку від далеких родичів або друзів. Вихідні проведіть тихо та спокійно. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Будуть раптово виникати сприятливі можливості в професійній сфері. Будь-яке загадане бажання запросто може збутися. Вирішуйте всі справи без суєти та поспіху. Не лінуйся звернутися до минулого досвіду і здорового глузду. Необхідно показати свою ініціативність і сміливість. У вихідні проявіть максимум витримки при спілкуванні з дітьми. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

 СКОРПІОН (24.10-22.11).

Не бажано грати в хованки з керівництвом і представниками закону, ви однаково програєте. Визнання ваших заслуг діловими партнерами й друзями виявиться для вас приємним сюрпризом. Намагайтеся уникати конфліктів, не порушувати ніякими діями комфорту і миру в душі. Вихідні присвятіть собі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Вам настав час розвантажити свої плечі від зайвих чужих проблем. Відразу з'явиться час зайнятися своїми власними. Не потрапляйте на очі керівництву, воно може бути не в гуморі. Колеги можуть звернутися до вас у пошуках справедливості, спробуйте виправдати їх очікування. У вихідні саме час зібрати гостей і здивувати їх кулінарними шедеврами власного готування. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Цей час сприятливий для рішучих дій, змін і чіткого планування майбутніх подій. Бажано позбутися вантажу дрібних невирішених проблем. Знизьте навантаження на роботі до мінімуму, не призначайте важливих зустрічей. Перед вами будуть розкриватися різноманітні можливості, які сприяють вашому розвитку. У вихідні намагайтеся зберігати рівновагу і не дратуватися через близьких людей. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

Може з'явитися шанс подальшого просування по службі. Бажано втримуватися від будь-яких обіцянок, тому що їхнє виконання зажадає від вас великих витрат. Не варто сперечатися з колегами і керівництвом. Будьте обережні в оцінках, краще трохи злукавити, але дотриматися дипломатичності, ніж у відкриту нажити собі ворога. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03).

Можливі зміни як в особистих, так і в професійних справах. Не будуйте зайво фантастичних планів, бо розчарування від невдачі можуть змусити вас прийняти необачні рішення. Спробуйте уникнути участі в суперечках і конфліктах, краще відсидітися осторонь, і проблема скоро вирішиться сама собою. Вихідні - прекрасний час для гостей або поїздки на пікнік. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗЕЛЕНСЬКИЙ - НАЙВПЛИВОВІША ЛЮДИНА 2022 ЗА ВЕРСІЄЮ ЧИТАЧІВ ЖУРНАЛУ TIME

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини