Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (11 липня - 17 липня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Ви виявитеся схильні до деякого снобізму. Важливо стримувати негативні емоції, під їхнім впливом ви можете наробити такого, про що пізніше будете сильно шкодувати. Поділіться своїми планами і перспективами з керівництвом, і ваша ініціатива можливо знайде гідне застосування. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05).

Вам потрібно добре попрацювати, тому краще не витрачати сили на дрібниці. Удачу можуть принести нові ідеї і корисні знайомства. Бажано бути як можна непомітніше і скромніше в очах керівництва. Якщо виникне конфлікт на роботі, спробуйте зм'якшити його, не давайте йому розростися. У вихідні бажано стежити за своєю мовою, тому що ви можете сказати щось зайве. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06).

Бажано остерігатися необдуманих слів і необережних вчинків. Намагайтеся не зневажати деякими умовами і правилами, але проявіть рішучість у подоланні труднощів. Порадійте успіхам близьких вам людей, адже їм так необхідна ваша увага. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07).

Настає сприятливий період для очікування вітру конструктивних змін. Варто проаналізувати відносини з навколишніми. У вихідні несподіваний візит друзів або родичів може зовсім вибити вас із колії. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ (24.07-23.08).

Вам доведеться дуже серйозно поборотися за зміцнення свого авторитету. Вам буде необхідно доводити, що ви здатні перебороти будь-які труднощі. Вас будуть провокувати на з'ясування відносин, намагайтеся не вступати в конфлікти, тим більше з близькими і дорогими вам людьми. У вихідні займіться плануванням літнього відпочинку, це буде актуально для вас і вашої родини. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Дійте рішуче і сміливо, і вам може зненацька пощастити у найризикованіших справах. Уміння залучати навколишніх на свій бік допоможе домогтися рішення виниклих перед вами проблем. У вихідні вам, швидше за все, доведеться діяти тонко, спритно і рішуче, щоб втримати свої позиції, що похитнулися. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Самовпевненість може виявитися зайвою, принаймні - надлишковою. Не будьте надмірно вимогливі до навколишніх. Намагайтеся уникати перенапруги на роботі. У вихідні спробуйте звести до мінімуму контакти, вони можуть виявитися надмірно стомлюючі для вас. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Ваша результативність цього тижня прямо залежить від того, як ви зможете вибудувати відносини з впливовими людьми. Можуть виникнути труднощі через те, що вам доведеться проводити рішучі заходи і переконати багатьох у їхній необхідності. У вихідні ви можете зробити важливий вчинок, який значним чином відіб'ється на вашому найближчому майбутньому. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Не варто ділитися надлишковими подробицями про себе, цими відомостями можуть скористатися недоброзичливці. Не варто критикувати колег по роботі або керівництво, інакше ви ризикуєте потрапити у вкрай неприємну ситуацію. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Необхідно зберігати емоційну рівновагу і спокійно ставитися до виникаючих на шляху перешкод. З керівництвом бажано бути коректними. Вас очікує великий успіх на роботі. У вихідні краще не вступати в дискусію з найближчими родичами, щоб не посваритися з ними. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02).

На роботі і у побуті ви зможете організувати навколишніх для виконання власних завдань. Не забувайте, що ви зараз перебуваєте в сильній позиції, тому у ваших можливостях багато чого встигнути зробити. У вихідні не дозволяйте на себе давити, і відкладіть важливе рішення, залишивши собі необхідний запас часу для міркування. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03).

Від вас буде потрібна мінімальна напруга, і тільки в той момент, коли потрібно буде просто не упустити свій шанс, зробіть це. Удалими виявляться ділові зустрічі. Виключіть навіть мінімальний прояв агресії. Тільки дружелюбність зможе розв'язати ваші проблеми. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ЗАПРАЦЮВАВ ЦЕНТР ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "ЕНЕРГІЯ ВІДРОДЖЕННЯ"

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини