У Хмільнику запрацював центр гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Енергія Відродження"

У Хмільнику запрацював центр гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Енергія Відродження"

У Хмільнику запрацював центр гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Енергія Відродження", - повідомляють Життєві обрії.

Засновниками фонду "Енергія Відродження" стали енергетики Андрій Поліщук та Олександр Млинець. 

Сьогодні у Хмільнику запрацював центр, у якому переселенці зможуть отримати засоби гігієни, одяг, дитяче харчування, підгузки та інше. Кожна людина отримає 3 кілограми допомоги.

На відкриття завітали голова благодійного фонду "Енергія Відродження" Андрій Поліщук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук, секретар Хмільницької міської ради Павло Крепкий, заступник міського голови Сергій Редчик.

- Мета Фонду - ефективна та адресна допомога ЗСУ, територіальній обороні, правоохоронцям, вимушеним переселенцям, незахищеним верствам населення.

Діяльність Фонду максимально прозора та зрозуміла для всіх. Фонд допомогає українцям з першого дня війни та має надійних партнерів у Польщі, Греції, Іспанії, Франції, Італії, - розповідає Андрій Поліщук.

Фонд має базу у Вінниці, а наступним етапом діяльності фонду стало відкриття центрів гуманітарної допомоги у громадах Вінницької області. Перші центри були відкриті 8 липня у Хмільнику ти Мурованих Курилівцях. 

- Нам приємно, що один з перших центрів гуманітарної допомоги відкрився саме у нашому місті, - заявив Павло Крепкий.

Юрій Слабчук подякував благодійникам за їхню працю та допомогу вимушеним переселенцям у воєнний час. Сергій Редчик додав, що у важкий час українцям як ніколи потрібно об'єднуватися та допомагати один одному.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

13 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКИХ МОРЯКІВ СПРЯМУВАЛИ БЛАГОДІЙНІ ФОНДИ "ПОВІР У СЕБЕ" ТА "ОМРІЯНА КРАЇНА"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0712 1Dsc 0706Dsc 0696Dsc 0672Dsc 0691
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини