Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки: гороскоп на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (22 серпня - 28 серпня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Найголовнішим завданням буде знаходження важливих ділових зв'язків і одержання достовірної інформації. Варто зайнятися завершенням незакінчених справ, особливо дрібних. На вас чекає чимало нарад і паперової роботи. Це все досить нудно, але необхідно. У вихідні не довіряйте випадковим знайомствам і будьте обережні при спілкуванні з давно знайомими людьми, є ймовірність розриву відносин через принциповість партнера. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05).

Вам знадоблюяться такі якості, як швидкість прийняття та здійснення рішень, внутрішній спокій і витривалість. Чим більше ви попрацюєте, тим більше одержите прибутків. Але краще не метушитися й не починати нічого нового. Намагайтеся не давити на навколишніх, тому що можуть образитися та не стануть виконувати ваші вимоги. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення: можливо, саме друзі допоможуть вам слушною порадою. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06).

Ви можете багато чого досягти і одержати те, чого так давно прагли. Усе, що для цього потрібно, – вірити в себе й в успіх. Вам навіть не доведеться прикладати особливих зусиль, ви будете відчувати, що сам всесвіт вам допомагає й веде до заповітної мети. У вихідні вас може закрутити вихор цікавих справ, дружніх зустрічей і любовних побачень. І ви відчуєте повноту і радість життя. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

РАК (22.06-22.07).

Ви повні сил і енергії, а ваша інтуїція підказує тільки вірні рішення. Навіть обдурити вас практично неможливо. Ви можете зробити блискучу кар'єру, якщо проявите цілеспрямованість і впевненість у досягненні намічених цілей. Ваші таланти, у тому числі дипломатичність, дозволять одержати необхідну інформацію й домовитися з потрібними людьми. А у вихідні намагайтеся виїхати на природу. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (23.07-23.08).

Намагайтеся намітити чіткий план. Відгородіть себе від непотрібних зустрічей і контактів, вони не принесуть вам нічого, крім розчарування і марно витраченого часу. Критично подивіться на свої ідеї, наскільки вони реалістичні, і чи можливо втілення їх у реальне життя. Згадайте про родину та дітей, приділіть їм необхідну увагу. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Вам доведеться багато працювати. І не чекати ні похвали, ні премії. Ініціативу доведеться брати в свої руки. Негайні проблеми, по суті, не більш ніж ілюзія. Головне для вас - це не прогледіти дійсно перспективні справи. Уважно вивчайте інформацію, яка буде надходити до вас на роботі, зробіть з неї важливі висновки. У вихідні не варто ховати себе вдома, є гарний шанс розширити коло корисних знайомств. Розкутість і винахідливість у відносинах з навколишніми вам явно не зашкодить. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Вам, схоже, захочеться затіяти щось нове й досягти бажаного найекстравагантнішими способами. Не бійтеся ризикувати. Тільки не тягніть час. Ви зможете чітко усвідомити, що заважає вашому духовному росту й розвитку, це дозволить почати корекцію негативних рис характеру. У позитивний бік буде змінюватися відношення до друзів і колег по роботі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

На вас очікує успіх на роботі й приємні зміни в особистому житті. Мобілізуйте свої сили в колективній діяльності й цікавих для вас проектах. Ви зможете стати лідером і організатором. До невеликих перешкод віднесіться філософськи, і ви швидко їх подолаєте, одержавши важливий досвід. Чим витриманіше ви будете, тим легше вам стане конструктивно підходити до рішення проблем – своїх і чужих. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Цілком імовірна різка зміна діяльності. При цьому зовсім необов'язкова зміна роботи. Прийміть цей новий досвід. Ви відчуєте раптову зміну ритму - замість напруги прийде легкість, у справах відкриється другий подих. Можна задуматися й про новий рівень особистих відносин. При бажанні у вас буде можливість справити на тих, з ким ви спілкуєтеся, втішне враження. У вихідні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Тиждень обіцяє бути щедрим на розваги й приємні зустрічі. Бажано зайнятися освоєнням чого-небудь нового, це дозволить розширити ваш кругозір. Не бійтеся проявити відкритість, ні до яких негативних наслідків це не призведе, з вами тільки буде легше спілкуватися найрізнішим людям. Настав час відмовитися від забобонів. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02).

Ви будете підсвідомо прагнути до участі в різноманітних авантюрах. Не чекайте виконання всіх планів, деякі з них хоча і реалізуються, але з рядом виправлень. Ви здатні будете згладити практично будь-які конфліктні ситуації на роботі. Сімейні спори на відвернені теми у вихідні можуть виявитися неконструктивними й занадто емоційними. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

РИБИ (21.02-20.03).

Вас може тягти на необдумані вчинки. Намагайтеся все ж уникнути ризику, він не виправдає ваших щиросердечних і матеріальних витрат. Імовірні зміни в особистому житті, причому не найприємніші. Не поспішайте рвати відносини й збирати образи. А от на роботі ваш авторитет зросте. Всі рішення варто приймати самостійно. У вихідні влаштуйте собі маленьке свято, ви зможете повеселитися від душі. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНКА АНАСТАСІЯ ГОРОДІВСЬКА СТАЛА СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ З ММА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини