Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень

Що приготували вам зірки на тиждень та який ваш сприятливий день (11 квітня - 17 квітня).

ОВЕН (21.03-20.04).

Бажання позбутися тягаря відповідальності й втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Не поспішайте завершувати справи, які, на вашу думку, вже близькі до фіналу. Раптово можуть розкритися нові обставини, які в корені змінять ситуацію, і все доведеться переробляти наново. Багато чого буде залежати від вашого керівництва та обсягу робіт. У вихідні обговоріть свої проблеми з друзями. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05).

Намагайтеся не витрачати дорогоцінний час дарма - він буде на вагу золота. Усе задумане може здійснитися, якщо ви спокійно і чітко будете робити свою справу. Ви можете відчути, що в особистому житті назрівають проблеми. Спробуйте поговорити відверто. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЯТА (21.05-21.06).

Тиждень обіцяє бути емоційно насиченим та багатим на події. Ви зможете досягти мети, отримати прибуток і знайти кохання. Фортуна посміхнеться вам у найнесподіваніший момент, а це обіцяє виконання давніх, вже майже забутих бажань. У вихідні ви добре відпочинете. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.
              
РАК (22.06-22.07).

На вас очікує чимало приємних подій. Більше відпочивайте, раніше лягайте спати. Можливі кардинальні зміни на роботі, які піднімуть вас на новий професійний рівень. Варто визнати свої помилки, впертість поставить вас у набагато більш незручне положення. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (23.07-23.08).

Непогано б навести лад і в паперах, і в голові, і в особистих відносинах. Бажано зберігати емоційну рівновагу та не дратуватися через дрібниці. Можливо далека подорож, яка дозволить досягти успіху в справах або буде сприяти зміцненню вашого здоров'я. У вихідні добре б сходити з друзями на природу. Сприятливий день - субота, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09).

Тиждень здивує вас непередбаченими подіями, які розкриють ваші найкращі якості. Вам доведеться негайно вирішувати проблеми, які нагромадилися. Планомірно рухайтеся до мети, тоді вона стане досяжною. У вихідні не потрібно перевтомлюватися, відпочивайте, а не намагайтеся переробити всі домашні справи разом. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10).

Вас може потягнути на авантюрні пригоди, тільки не втратьте голови й не говоріть про особисті справи зі сторонніми. Вас переповняють нові ідеї й плани. Але втілити їх у реальне життя виявиться непросто. Зосередьтеся на роботі. У вихідні ви можете не помітити важливі, але на перший погляд незначні деталі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11).

Не соромтеся демонструвати свої таланти, один рішучий і певний крок дозволить вам досягти мети й відчути в собі потужний внутрішній енергетичний стрижень. Будьте уважні до близьких людей, у вас є всі шанси зробити ваші відносини ідеальними. Ваші ідеї будуть затребувані в професійній сфері. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.
       
СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12).

Ви можете поринути в круговорот різноманітних ділових і особистих проблем. Вам необхідно подолати сумніви й непевність у власних силах. Намагайтеся проявляти практичність у справах і розміреність у житті, що принесе успіх у найближчім майбутньому. Вихідні можуть пройти в активному дружньому спілкуванні. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01).

Ви будете спрямовані на підвищення професійного рівня. Чекайте винагороду за вашу наполегливість і працьовитість, але можуть виникнути обставини, які змінять ваші плани. У вихідні рідні нагадають про себе, постарайтеся надати їм необхідну допомогу та підтримку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02).

Удача буде супроводжувати вас багато в чому. Деякі зможуть поміняти місце роботи або зустріти своє кохання. Ви відчуєте приплив сил і впораєтеся з усіма справами, за які візьметеся. Єдине, від чого варто втриматися, так це від участі в нових проектах. Постарайтеся дотримуватися старих, перевірених шляхів. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (21.02-20.03).

Творчий настрій дозволить вам здивувати свіжими ідеями друзів і колег по роботі. На цьому тижні вам більш ніж коли-небуть важливо бути самим собою. Незалежно від думки навколишніх вам необхідно відстояти свою правоту. Не варто підлаштовуватися під чужі очікування. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

11 КВІТНЯ. ЩО ВІДЗНАЧАЮТЬ У ЦЕЙ ДЕНЬ ТА ПРИКМЕТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини