"Школа успіху" у Хмільнику

"Школа успіху" у Хмільнику

   В середу у конференц-залі Хмільницької міської ради відбувся   тренінг для хмільницької молоді, який провів учасник  "Школи успіху" Фонду братів Кличків, хмільничанин Дмитро Попенко. В залі зібралися соціально активні підлітки віком 13-15 років, адже хлопці та дівчата такої вікової групи є основою освітнього проєкту «Школи Успіху». 

   На початку відкриття «Школи успіху» відбулося знайомство між підлітками і представлення команди "Школи успіху", а це 9 активних хмільничан: Дмитро Попенко, Юлія Бичок, Владислав Андрощук, Олександра Кір'як, Катерина Цвілик, Вероніка Ласькова, Сергій Романюк, Олег Брилянт і Катерина Мірошніченко. Після чого хмільницька молодь заслухала організатора Дмитра Попенка, який розповів усім про свою участь в "Школі успіху" Фонду братів Кличків. Щоб потрапити туди, Дмитро заповнив анкету, зняв однохвилинну відеопрезентацію, пройшов тест на визначення особистості, написав свої враження після переглянутого художнього фільму. В десятиденному освітньому проєкті у липні цього року взяли участь 50 підлітків зі всієї України, а обов’язковою умовою участі було проведення дводенної "Школи успіху" у своєму населеному пункті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХМІЛЬНИЦЬКІ ТАНЦІВНИЦІ ПІДКОРИЛИ СТОЛИЦЮ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ
   Два дні "Школи успіху" минули весело та корисно, адже Дмитро Попенко застосував усі отримані знання на практиці, показав шляхи саморозвитку та самореалізації. Під час проєкту підлітки прослухали лекцію про нові можливості для молоді, ораторське мистецтво та бізнес-лекцію. А також порефлексували, покреативили, обмінялися думками та враженнями. 

Алла Корнієнко 
 

 dsc0021 dsc0020 dsc0017
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини