Сім років за гратами проведе хмільничанин за розбещення дітей

Сім років за гратами проведе хмільничанин за розбещення дітей

Слідством встановлено, що 31-річний хмільничанин неодноразово вчиняв розбещення двох малолітніх дівчаток, які мешкали по сусідству.

Ухвалою Вінницького апеляційного суду залишено без змін вирок Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області, яким 31-річного жителя Хмільницького району визнано винуватим у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи (ч. 2 ст. 156 КК України).


Досудовим слідством встановлено, що у квітні 2020 року обвинувачений вчинив щодо двох малолітніх дівчаток, які мешкали по сусідству, розпусні дії сексуального характеру. Зловмисник заманив дітей обіцянками пригостити солодощами та подарунками. Крім того, чоловік лякав дівчаток завданням шкоди життю і здоров’ю їхніх батьків.

Наступного разу обвинувачений обманом заманив дітей до комори свого будинку, де змусив їх танцювати в оголеному вигляді навколо металевої труби. Усе це він знімав на камеру мобільного телефону.

Пізніше, у червні 2020 року, чоловік завів малолітніх у зарослі кущів та демонстрував їм свій статевий орган, розповідаючи дітям про інтимні відносини. Наляканим дівчаткам вдалося втекти додому і розповісти про все батькам. Дорослі з цією інформацією звернулися до правоохоронців.


У грудні 2020 року вироком Хмільницького міськрайонного суду чоловіка визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України, та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Завдяки принциповій позиції прокуратури апеляційну скаргу захисника обвинуваченого Вінницьким апеляційним судом залишено без задоволення, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Хмільницька окружна прокуратура


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОВІЧНЕ УВ’ЯЗНЕННЯ ОТРИМАВ ВБИВЦЯ ВЛАСНОЇ МАТЕРІ, ДРУЖИНИ ТА ДВОХ МАЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини