СУЧАСНИЙ РЕАНІМОБІЛЬ, РЕМОНТ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕАНІМАЦІЇ, А ТЕПЕР ЩЕ Й 5 АПАРАТІВ ШВЛ ОТРИМАЛА ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ

СУЧАСНИЙ РЕАНІМОБІЛЬ, РЕМОНТ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕАНІМАЦІЇ, А ТЕПЕР ЩЕ Й 5 АПАРАТІВ ШВЛ ОТРИМАЛА ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ

РЕАНІМОБІЛЬ УЖЕ ВРЯТУВАВ НЕ ОДНЕ ЖИТТЯ

В лютому цього року в Хмільницькій районній лікарні з’явився сучасний реанімобіль Volkswagen Transporter. Його появою головний лікар Василь Залецький завдячує депутату Хмільницької міської ради, нині кандидату на посаду Хмільницького міського голови 

Шевченку Юрію Павловичу, 

адже саме він допоміг налагодити співпрацю з благодійним фондом «Pan Family Fund», завдяки якому хмільничани отримали цей сучасний медичний транспорт.

З тих пір минуло понад півроку. За словами головного лікаря завдяки цьому багатофункціональному реанімобілю медична допомога стала оперативнішою та якіснішою. Також спецавтомобіль полегшив роботу медичного персоналу та врятував уже не одне життя.


ЗАВДЯКИ РЕАНІМАЦІЇ ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ СТАЛА ОПОРНОЮ

Першого травня цього року у Хмільницькій центральній районній лікарні відбулося урочисте відкриття відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Відділення реанімації реконструйовано та обладнано завдяки благодійному фонду «Пан Фемелі Фонд». Співпрацю з фондом допоміг налагодити депутат підприємець і меценат

Шевченко Юрій Павлович

Відділення обладнане 4 просторими комфортабельними палатами, які оснащені сучасними функціональними ліжками і тумбочками. Регулювання ліжок дозволяє забезпечити максимальну зручність при знаходженні пацієнта, його переміщенні з ліжка на каталку і проведенні різних медичних маніпуляцій. Палати обладнані системою кондиціонування для більшого комфорту та зручності. Вартість робіт становить майже 9 мільйонів гривень.

Відділення реанімації було відремонтовано за європейськими стандартами, з врахуванням вимог медичної реформи. Саме завдяки наявності су- часного відділення реанімації, Хмільницьку ЦРЛ було внесено до складу опорних лікарень.


«БУДУТЬ ЛЮДИ, БУДЕ ВСЕ!»

З такими словами 9 жовтня кандидат на посаду Хмільницького міського голови

Шевченко Юрій Павлович

передав Хмільницькій лікарні 5 апаратів штучної вентиляції легень.

- У цей складний час, коли по всьому світу шириться небезпечний коронавірус, усі ми знаходимося в зоні ризику. Зазвичай, від того, як надана медична допомога, залежить виживе людина чи не виживе і визначальним в таких випадках є наявність ліків, обладнання, апаратури.

Для того, щоб у хмільничан було більше шансів одужати від Covid-19, я разом зі своїми партнерами з благодійного фонду прийняли рішення закупити 5 апаратів штучної вентиляції та передати їх лікарні. "Будуть люди, буде все!", - сказав Юрій Павлович, передаючи лікарні новенькі апарати.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини