Так пили, доки голову не проломили

Так пили, доки голову не проломили

7 лютого цього року в жителя Козятина 1990 року народження було виявилено тілесні ушкодження. Після проведення розтину, причину смерті встановити не вдалося, але комісійно вінницькі судмедексперти довели, що потерпілий отримав цілеспрямовані тілесні ушкодження внаслідок удару по голові сокирою кілька разів. Особа, яка це скоїла, була затримана поліцією. Вбивцею виявився місцевий житель 1964 року. Саме він і викликав правоохоронців. Чоловік повідомив: «В мене в хаті є знайомий, з яким ми пиячили. Він падав і сам отримав тілесні ушкодження». Про це повідомляв начальник козятинського відділку поліції Роман Андрущак. 
Тоді господар будинку зізнався, що під час розпиття спиртних напоїв молодий чоловік почав його ображати і не слухав його. Після чого господар будинку вдарив гостя сокирою по голові. Прокинувштсь вранці він зрозумів, що скоїв біду та викликав поліцію.

З цього приводу за процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 57-річного жителя Козятина, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині)

У разі доведення винуватості обвинуваченого в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Основного Закону України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

 

Хмільницька окружна прокуратура

Вінницької області


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТАК СПАДЩИНУ ДІЛИЛИ, ЩО АЖ БРАТА ВБИЛИ

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини