Це просто жах. У Польщі українець з Хмільницького району вбив свою дружину та двох маленьких доньок

Це просто жах. У Польщі українець з Хмільницького району вбив свою дружину та двох маленьких доньок

У Польщі українець 42-річний Сергій Трончук з міста Козятин Хмільницького району убив свою 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок. Живим залишився тільки 11-річний син Юлії від першого шлюбу. Вбивця чотири дні тримав тіла загиблих у будинку й лише потім здався поліції, - повідомляє сайт ОБОЗ.UA

Був барменом і вів дискотеки

Юлія Трончук родом із Вінницької області із села Сигнал. Вона єдина дочка у батьків. У селі розповідають, що родина загиблої жінки благополучна, батьки працюють. Мати Юлії Людмила та її чоловік Василь дуже любили свою дочку, допомагали з онуками. Дід грав зі старшим онуком Данею у футбол.

Даня – син Юлії від першого шлюбу. У 2018 році Юля вийшла заміж вдруге за Сергія Трончука. Новий чоловік був на 13 років старший за неї. Але стосунки в них були добрими, і Юлія здавалася щасливою.

Новий чоловік не був мешканцем села Сигнал, тож про нього тут ніхто нічого не знає. Сам він жив та працював у місті Козятин Вінницької області. Був шеф-кухарем ресторану "Кристал" у місцевому відпочинковому комплексі. А також працював у кафе "Хуторок" і "Сіті-парку", які відкривав разом з їхніми господинями.

А в молодості Трончук орендував приміщення у Козятині, організовував там дискотеки, був барменом, готував коктейлі. Ці дискотеки були популярні серед місцевої молоді, Трончука багато хто знав у місті.

Навчався на кухаря у Москві

У 2018 році Сергій брав участь у проєкті "13 шефів" у Вінниці. Тут змагаються у своїй майстерності кухарі з різних закладів. Тоді він про себе розповідав, що працювати на кухні мріяв із дитинства. Постійно допомагав готувати бабусі.

Після школи зі своєю родиною, мамою та вітчимом, він поїхав навчатися на кухаря до Москви. Шеф-кухарем став у 22 роки, працював у елітних закладах Москви. Навчався у таких майстрів, як Ален Дюкас (відомий французький кухар) та Андрій Махов (російський кухар).

Про свою роботу він висловлювався дуже пафосно. Мовляв, добрий шеф – це ще й психолог, трохи духівник, який може вчасно дати правильну пораду.

Працював у Москві, крутив дискотеки, грав у ігри: в Польщі український шеф-кухар убив дружину та двох дочок

Щоправда, кажуть, що з Москви він утік. Повернувся назад до Козятина. Тут одружився, від цього шлюбу він має двох дітей – хлопчика та дівчинку. Працював у місцевих закладах. Потім розлучився і поїхав до Польщі уже з Юлією.

Пив, не працював і брав кредити на ігри

Спочатку в Польщі він теж працював у ресторані, справи йшли непогано, сім'я жила у двоповерховому будинку неподалік Познані. А потім звільнився, став випивати, брав кредити на азартні ігри й опинився у боргах.

Юлія вже народила двох доньок від Сергія – Машу й Дашу. Молодшій Маші було всього 1,5 року, Даші – 4,5, тому жінка займалася ними.

Польським слідчим Трончук розповідав, що в родині були сварки через те, що він п'є та не працює. Того вечора 13 листопада вони знову посварилися, Юлія пішла спати нагору разом із доньками.

Вночі п'яний чоловік увійшов до кімнати й задушив свою дружину. У цей час прокинулася одна з дочок, тому він вирішив убити її, а також другу дочку. 11-річний Даня спав у іншій кімнаті й нічого не чув.

Вранці Сергій заборонив хлопчику входити до кімнати мами, сказав, що вони захворіли, у них ковід. Тому спочатку кімнату потрібно обробити.

Чотири дні Трончук жив у будинку із трьома тілами своїх рідних. А вже 18 листопада він подався до торгового центру, там підійшов до охоронця та заявив, що вбив своїх близьких. Охоронці викликали поліцію – його затримали.

У поліції він пояснив, що Даню не вбив, бо не його син. Слідчі кажуть, що на допитах винний поводився спокійно. Тільки коли його запитали, чи шкодує він про скоєне, чоловік розплакався.

 

Працював у Москві, крутив дискотеки, грав у ігри: в Польщі український шеф-кухар убив дружину та двох дочок

Наразі його заарештували на три місяці, вбивці загрожує довічне ув'язнення. Мама загиблої Юлії зі своєю сестрою вирушила до Польщі. Їм тепер потрібно забрати старшого онука та розв'язати питання з переправленням тіл доньки й онучок для похорону в Україні.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦІЯ ПО ВІДЕО КАМЕРАХ ВСТАНОВИЛА ОСОБУ ТА ЗНАЙШЛА ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ ВКРАВ ГРОШІ У ЖИТЕЛЬКИ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини