У Хмільнику на Вінниччині дітей закликають виготовити "Великодню листівку своїми руками"

У Хмільнику на Вінниччині дітей закликають виготовити "Великодню листівку своїми руками"

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради оголошує доброчинну акцію дитячих малюнків-привітань "Великодня листівка своїми руками" серед учнівської молоді Хмільницької міської територіальної громади. Акція проходить за підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина, у партнерстві з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради та відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради. Повідомляється на сайті Хмільницької міської ради.

До участі в акції можуть долучитись учні та вихованці закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти віком від 5 до 15 років.

Учасникам необхідно підготувати малюнки-листівки з віршами або побажаннями, що виконані у будь-якій техніці: гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери тощо. Формат роботи - А4 (малюнок та текстове побажання у довільній формі).

Великодні листівки необхідно надіслати до 16 квітня за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 2, комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».

Надіслані малюнки не повертаються, вони будуть направлені учасникам ООС. Найбільш креативні учасники акції будуть відзначені подяками міського голови та заохочувальними подарунками.

Контактна особа – Ілюхіна Світлана Василівна (тел.: +38 097 657 93 52).

До участі в організації та проведенні акції також можуть залучатися виконавчі органи міської ради, заклади освіти Хмільницької міської територіальної громади, громадські організації (за згодою).


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЮНИХ ХМІЛЬНИЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДИСТАНЦІЙНОМУ ФОТОПРОЄКТІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини