У Хмільнику родичі судяться за мільйоні статки відомого бізнесмена Віктора Берещука

У Хмільнику родичі судяться за мільйоні статки відомого бізнесмена Віктора Берещука

У Хмільнику тривають суди за мільйону спадщину між родичами відомого на Вінничччині бізнесмена Віктора Берещука, - повідомляє інтернет видання На Парижі.

На 4 квітня у Хмільницькому міськрайсуді призначено чергове слухання у справі про «скасування» наявності родинних зав’язків дітей з померлим батьком, а на 12-е – інша – щодо визнання прав на батьківську спадщину позашлюбних дітей відомого на Вінниччині бізнесмена Віктора Берещука.

Кажете «Санта-Барбара» є вигадкою для домогосподарок? Сюжет відомого у 1990-их голлівудського серіалу має послідовувачів у сучасній історії.

Віктор Берещук лише офіційно володів понад десятком різних компаній, але головним його активом вважався ТОВ «Гніванський кар’єр», велика частка його бізнесу знаходиться у Хмільнику.

В. Берещука вбили 4 березня 2022-го. Тоді з вогнепальним пораненням 62-річного бізнесмена доставили до Тиврівської лікарні, де під час надання медичної допомоги він помер.

«Двох зловмисників поліцейські затримали 4 березня одразу після вчинення злочину. У їх машині вилучили кілька одиниць вогнепальної зброї, набої та комплект автомобільних номерних знаків», — прокоментували тоді злочин у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Статки сім’ї Берещуків, якщо не долучати афілійованих осіб, нині оцінюються у десятки мільйонів доларів. Звісно, цифри приблизні, адже ніхто аудитом не займався.

У законному шлюбі Віктора Онуфрійовича народилось двоє дітей. Вони разом з дружиною Оленою є спадкоємцями «імперії». Однак, минулого року з’ясувалось, що у вбитого бізнесмена з великою долею ймовірності є ще двоє позашлюбних неповнолітніх дітей у Хмільнику. Представляючи їх інтереси, як мати, до суду за місцем реєстрації звернулась Вікторія Саєнко. Жінка хоче визнати право на отримання частки спадщини для спільних з В.Берещуком дітей – Богдани та Богдана.

В окремому позові донька загиблого бізнесмена Олександра Шарко (у дівоцтві Берещук) намагається виключити з прав на спадщину позашлюбних дітей. Зокрема й оскарженням батьківства, хоча Віктор Онуфрійович записаний як батько у свідоцтвах про народження і Богдани, і Богдана. Ба більше, у Хмільнику розповсюджуються чутки про те, що суд вже обрав «вірну лінію» у процесі. Сподіваємось, що це лише чутки, а будь-які «пропозиції» служителі Феміди відкинули та не сприйматимуть їх як аргумент при прийняті правового рішення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

КЕРІВНИЦТВО ЖИТОМИРСЬКОЇ МИТНИЦІ ЗАЙМАЛОСЬ СИСТЕМНОЮ КОРУПЦІЄЮ, «ОБКЛАДАЛО ДАНИНОЮ» МІСЦЕВИХ БІЗНЕСМЕНІВ

ПРОКУРАТУРА ВИЯВИЛА НЕЗАКОННУ ЗАБУДОВУ У ХМІЛЬНИКУ, ЗБИТКИ ЗАВДАНІ ГРОМАДІ ПОВНІСТЮ ВІДШКОДОВАНО

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини