У Хмільнику розпочато прийом документів до 1 класу

 У Хмільнику розпочато прийом документів до 1 класу

Заклади загальної середньої освіти Хмільницької міської територіальної громади розпочали прийом документів для зарахування дітей до 1-го класу на 2022-2023 навчальний рік, - повідомляє Хмільницька міська рада.

Діти з числа вимушено переміщених осіб мають право на першочергове зарахування до 1-го класу.


Для зарахування дитини до закладу освіти необхідно особисто  подати заяву одного з батьків дитини  (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника).

До  заяви додаються:

  • копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал);
  • оригінал або копія довідки форми № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду».

Для організації інклюзивного  освітнього  простору для дітей із особливими освітніми потребами до заяви додається висновок про комплексну  психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (висновок ІРЦ).

Вчителі, які набирають 1-ші класи у 2022-2023 н. р.,  використовують сучасні освітні технології інформаційно-комунікативного навчання та ефективні форми і методи ведення уроків.

Педагоги розвивають у дітей основні компетентності творчі здібності, підтримують їхні обдарування, формують навички самоосвіти особистості, виховують загальнолюдські моральні якості, патріотизм, національні почуття, повагу до народних традицій.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН У ХМІЛЬНИКУ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ

 Більше офіційної інформації тут: підписуйся  Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини