У Хмільнику суд виніс вирок молодику, який з ревнощів вбив та закопав на городі односельця

У Хмільнику суд виніс вирок молодику, який з ревнощів вбив та закопав на городі односельця

Хмільницький міськрайонний суд визнав обгрунтованими доводи прокурора Хмільницької окружної прокуратури та визнав винуватим 25-річного місцевого жителя у вбивстві односельця, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ВІТА ТБ

У судовому провадженні прокурор довів, що обвинувачений у серпні минулого року, перебуваючи в одному із сіл Війтівецької громади, під час застілля приревнував співмешканку до односельця.

На ґрунті ревнощів він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, від чого чоловік втратив свідомість. Потім викруткою завдав чоловікові чисельних ударів у різні частини тіла. З метою приховання вчиненого злочину зловмисник виніс тіло вбитого та закопав труп на городі, - повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Суд призначив покарання

За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів підсудного визнано винуватим у вчиненні умисного вбивства та засуджено до покарання у виді десяти років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік з ревнощів убив односельця та закопав на городі. Аби приховати злочин та уникнути відповідальності 25-річний зловмисник виніс тіло вбитого знайомого в кінець городу та закопав. Зловмисник разом зі співмешканкою, яка була очевидицею злочину, прибрали в будинку, де сталося вбивство.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини