У Хмільнику судитимуть чоловіка, який пропонував поліцейським хабара

У Хмільнику судитимуть чоловіка, який пропонував поліцейським хабара

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури до суду передано обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості  стосовно 36-річного мешканця Хмільницького району Вінницької області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловік, маючи на меті уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене   ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), висловив пропозицію службовим особам – поліцейським сектору реагування патрульної поліції Хмільницького районного відділу поліції  ГУНП у Вінницькій області про надання неправомірної вигоди у сумі 100 доларів США за не притягнення його до відповідальності.

У ході досудового розслідування особа повністю визнала свою вину та уклала з прокурором угоду про визнання винуватості.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

Хмільницька окружна прокуратура.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини