У Хмільнику відбулась презентація ресурсного центру "Мурашник" 

У Хмільнику відбулась презентація ресурсного центру "Мурашник" 

15 липня "Мурашнику" відбувся захід, на якому презентували перекваліфікацію гуманітарного хабу в ресурсний центр. Що це означає - повідомляють Життєві обрії.

На початку заходу керівник громадської організації "Право" Віталій Дорох розповів присутнім  історію появи "Мурашника". А  починав він свою діяльність з підтримки внутрішньо-переміщених осіб. Розпочалося усе з банку речей, який знаходився вдома одного з членів ГО "Право", а коли там уже не було місця, розпочали пошук приміщення. Так, одному з нічних клубів Хмільника з'явився гуманітарний штаб "Мурашник".

До гуманітарного штабу приходили люди, які формували нові запити, волонтери вивчали потреби переселенців, шукали ресурси для їх забезпечення, впроваджувати нові функції за підтримки грантів громадської організації. Так поступово гуманітарний хаб перетворився на ресурсний центр.

На данний час "Мурашник" має безліч можливостей. Він допомогає людям матеріальними та інформаційними ресурсами. З його допомогою у хмільничан є можливість безкоштовно орендувати приміщення на 100 квадратних метрів. Тут, за потреби, вам нададуть комп'ютер та принтер для роботи, або гітару для виступу чи іншу аппаратуру. 

У Мурашнику працюють вело-клуб "Хмільник на педалях", шаховий клуб, "Жіноче коло", настільні ігри, дитячій клуб, кіноклуб, гітарний гурток, в'язання сіток для ЗСУ та пункт незламності.

Тож, приходьте в "Мурашник",  тут ви знайдете себе і підтримку!

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини