У Хмільнику відбулися змагання з вільної боротьби

У Хмільнику відбулися змагання з вільної боротьби

Вчора у спортивному залі Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий турнір із вільної боротьби серед юнаків, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

У змаганнях взяли участь 70 вихованців Хмільницької ДЮСШ, спортсмени з міст Бердичів, Ямпіль, Тульчин, с.Ободівка (Тростянецька територіальна громада) та с.Кирнасівка (Тульчинська територіальна громада).

На початку турніру учасники вшанували Хвилиною мовчання пам'ять захисників та захисниць України, які віддали своє життя за волю, незалежність та наше майбутнє.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина турнір відкрив начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спору Хмільницької міської ради, головний суддя Віталій Пачевський, який привітав учасників заходу та побажав перемоги найбільш вправним борцям. Спортсмени виступили в 11 вагових категоріях.

За підсумками змагань вільноборці Хмільницької міської територіальної громади посіли такі місця:

По закінченню змагань спортсмени, які посіли перші та призові місця, були нагороджені медалями, грамотами Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Суддівська колегія відзначила найбільш успішних борців у номінаціях: «Найбільш технічний борець», «За волю до перемоги» - Дремблюга Андрій, Дремблюга Даша з міста Хмільник та Лупов Павло з міста Ямпіль. Спортсменам вручили спортивні кубки.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ СЕРГІЙ БОРЗОВ ПРИВІТАВ ДІТЕЙ З НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

244 %282%29
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини