У Хмільнику затримали п’яного викрадача іномарки

У Хмільнику затримали п’яного викрадача іномарки

4 жовтня, у Хмільнику поліцейські затримали п’яного викрадача  іномарки, - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на сайт Національної поліції.

Відразу після вчинення злочину працівники поліції затримали 38 – річного правопорушника, який не міг впоратися з керуванням транспортного засобу. 

До поліції звернувся 33 – річний хмільничанин  з заявою про незаконне  заволодіння його легковиком. За словами потерпілого, транспортний засіб він залишив біля будинку  з ключами в замку запалення.

Як розповів керівник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, в ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції на одній з вулиць помітили розшукувану автівку.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ СТВОРИЛИ ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ «МИ – ВІННИЧАНИ»

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини