На Вінниччині створили громадську організацію «Ми – ВІННИЧАНИ»

На Вінниччині створили громадську організацію «Ми – ВІННИЧАНИ»

Очолив її колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій. 

До складу новоствореного об’єднання також увійшли головний режисер Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Садовського Таїса Славінська, міський голова м. Тульчин Валерій Весняний,  голова фермерського господарства «Велес-Віта» Петро Струсевич та  лікар-хірург Вінницької обласної клінічної лікарні ім. Миколи Пирогова Ілля Гуменчук, - повідомляють Життєві обрії.
 

Ідею створення  громадської організації " Ми Вінниччани" підтримали народні депутати України Лариса Білозір, Микола Кучер та  Геннадій Вацак. 

Презентація громадської організації відбулась 4 жовтня у місті Вінниця в приміщенні артгалереї "ІнтерШик". В ході зустрічі Валерій Коровій ознайомив присутніх з основними напрямками діяльності новостворенної організації. За його словами головною метою організації є консолідація зусиль щодо розв’язання проблем соціально-економічного розвитку Вінниччини та повернення її до складу лідерів регіонального розвитку країни, сприяння позитивним змінам в економічній, соціальній, науковій, освітній, культурній та політичній сферах життєдіяльності регіону та держави. Окрім того, метою організації є розбудова громадського суспільства, залучення мешканців до розв’язання проблем села, міста, громади, регіону, у якому вони проживають для забезпечення широкого представництва та захисту інтересів громадян.

Після презентації, на знак консолідації зусиль відбулося підписання  Меморандуму про співпрацю між ГО «МИ – ВІННИЧАНИ» та Народними депутатами України Ларисою Білозір, Миколою Кучером та Геннадієм Вацаком.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ---------------  

«ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»: В ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ГАЗ ДОРОЖЧАТИ НЕ БУДЕ

ВЧИТЕЛЬКА З ХМІЛЬНИКА УВІЙШЛА В "ТОП - 50 УЧИТЕЛІВ УКРАЇНИ"

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини