У Хмільнику жителі багатоповерхівки передали захисникам 190 пар теплих шкарпеток

У Хмільнику жителі багатоповерхівки передали захисникам 190 пар теплих шкарпеток

Жителі будинку по вулиці Владислава Українця, 56 самоорганізувались, закупили та передали волонтерам для наших захисників 190 пар теплих шкарпеток, - повідомляють Життєві обрії.

- В нашому будинку більшість мешканців - це пенсіонери,  у нас немає великих статків, але ми хочемо допомагати нашим воїнам. Ідея про збір коштів виникла в простих звичайних розмовах, у неї немає ініціатора. Будинок наш дуже дружній, люди між собою тісно спілкуються, от хтось і запропонував зібрати кошти для ЗСУ, ця ідея рознеслась будинком по всіх під'їздах і була одностайно підтримана. Здавали гроші, хто скільки може. - розповідає голова будинкового комітету Зоя Головань.

За зібрані кошти жителі будинку вирішили придбати теплі шкарпетки. А щоб закупити їх якомога більше відправили свого представника на оптовий ринок у Хмельницький. Коли справу було зроблено зателефонували волонтерам, запросили до себе та передали шкарпетки для подальшої передачі їх нашим захисникам на передову.

Волонтерка Вероніка Васильєва подякувала жителям за благодійність та підтримку ЗСУ. 

- Велике вам дякую. Ці шкарпетки ми розділимо на три підрозділи і передамо нашим мужнім воїнам, які боронять Україну від російських окупантів, - сказала Вероніка.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДВАДЦЯТЬ ШІСТЬ ТОНН ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ВІДПРАВИЛИ З ХМІЛЬНИКА У ХЕРСОН

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини