У Хмільницькій бібліотеці відбулася творча зустріч з місцевою поетесою Анжелою Веремій

У Хмільницькій бібліотеці відбулася творча зустріч з місцевою поетесою Анжелою Веремій

15 лютого у Хмільницькій районній бібліотеці відбулася творча зустріч з учителькою-методисткою, поетесою, журналісткою та краєзнавицею Анжелою Веремій, - повідомляють Життєві обрії.

На захід «З любов‘ю до землі, обличчям до людини» були запрошені спеціалісти Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників, вчителі-філологи закладів освіти громади.

Анжела Анатоліївна поділилась з колегами напрацюваннями в царині художньої літератури й краєзнавства, презентувала власні навчально-методичні посібники з української мови та літератури, тематичні відеоролики. Учні Ліцею №2 декламували вірші й читали твори своєї вчительки.

Усе відбувалося на одному диханні, цікаво, насичено, яскраво. Присутніх зворушила презентована філологинею виставка власних книг і славень його величности - Слову. Захід завершився, а залишати залу не хотілося: тепло було і від музики Шопена, і від щирих віршів, і від зворушливо-патріотичних фільмів, і від щирості й любові до Людини, до рідного краю, до України-матері, - зазначають у Хмільницькій міській раді.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ДЕНЬ ЄДНАННЯ ХМІЛЬНИЧАНИ ЗАСПІВАЛИ ГІМН ТА ПІДНЯЛИ ПРАПОР

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини