У Хмільницькому районі через вибух боєприпасу травмувалися чоловік з донькою

У Хмільницькому районі через вибух боєприпасу травмувалися чоловік з донькою

76-річний мешканець Калинівської територіальної громади та його 47-річна дочка отримали травми внаслідок вибуху боєприпасу, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

14 червня 76-річний мешканець Калинівської територіальної громади знайшов небезпечну знахідку на території свого домогосподарства. Необережне поводження з предметом, зокрема, його нагрівання, призвело до неконтрольованого вибуху. Внаслідок чого чоловік та його 47-річна донька отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні. Слідчі встановлюють обставини події.

Правоохоронці закликають громадян: при виявленні підозрілого предмета не чіпати та не рухати знахідку, оскільки це може загрожувати життю та здоров’ю.

Категорично забороняється: брати підозрілий предмет у руки, зберігати його, нагрівати та ударяти по ньому; переносити, перекладати, перекочувати його з місця на місце; намагатися розібрати; кидати чи класти у вогонь; заносити в приміщення; закопувати в землю; здавати на металобрухт; використовувати для виготовлення саморобних піротехнічних засобів - петард чи вибухових пакетів.

Про знахідку вибухонебезпечного предмета необхідно терміново повідомити поліцію за номером 102 та інші оперативні служби.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СІМ З ПОЛОВИНОЮ РОКІВ ПРОВЕДЕ ЗА ГРАТАМИ 18-ТИ РІЧНИЙ ХМІЛЬНИЧАНИН ЗА ПОБИТТЯ ДО СМЕРТІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини