У Хмільницькому районі чоловік обкрадав односельчан. Злочинця затримано

У Хмільницькому районі чоловік обкрадав односельчан. Злочинця затримано

Вчора, у Хмільницькому районі правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав односельчан, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

29 березня працівники Хмільницького районного відділу поліції затримали 37-річного чоловіка, який обкрадав односельчан. У поліції є докази причетності підозрюваного до трьох таких злочинів.

До поліції із заявою про крадіжку звернулась мешканка Уланівської територіальної громади. Під час виїзду на місце події до працівників слідчо-оперативної групи поліції звернулись ще декілька місцевих жителів із аналогічними заявами.

За словами керівника місцевої поліції Валерія Романюка, в ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочинів причетний неодноразово раніше судимий місцевий житель.

Зловмисника оперативники розшукали за місцем проживання. Викрадене майно у потерпілих, яке правопорушник зберігав вдома, вилучено.

Чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Правопорушнику загрожує до 8 років ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ЗАТРИМАЛИ НЕТВЕРЕЗОГО ХУЛІГАНА, ЯКИЙ СТРІЛЯВ ПО НЕПОВНОЛІТНІХ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини