У Хмільницькому районі чоловіку повідомили про підозру у вчиненні розбою п'ятирічної давності

У Хмільницькому районі чоловіку повідомили про підозру у вчиненні розбою п'ятирічної давності

Слідчі Хмільницького районного відділу поліції повідомили про підозру учаснику розбійного нападу, який був вчинений у 2017 році, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

В жовтні 2017 року троє невідомих осіб у масках та з пістолетами напали на 53-річного жителя Хмільницького району, підприємця. Цінностями не заволоділи, однак під час нападу не лише погрожували пістолетами, а прострелили ногу фермеру та стріляли по автомобілю. Побачивши супротив чоловіка, зловмисники утекли із місця події.

Над розкриттям цього злочину поліцейські працювали не один рік. Завдяки спільній роботі слідчих слідчого управління, хмільницьких поліцейських, оперативників карного розшуку Вінницької області та правоохоронців Запорізької області зловмисники не уникли покарання за вчинений злочину.

Ідентифікувавши осіб та встановивши усі автомобілі, які в день злочину перебували у населеному пункті, поліцейські почали їх відпрацьовувати та перевіряти.

Особливу увагу оперативники звернули на автомобіль «Ваз», який в день злочину «засвітився» у Хмільницькому районі, а згодом його водія та пасажира затримали у Запоріжській області за крадіжки.

Після проведення всіх необхідних процесуальних дій, гласних та негласних дій, слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 44-річному водію легковика про підозру. Підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та останніх декілька років проживав у Каневі.

Зброю, яку розбійники використовували для злочину, слідчі виявили у їх автомобілі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2, ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном до 10 років з конфіскацією майна.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЗНОВУ П`ЯНИЙ ВОДІЙ ПРОПОНУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ХАБАРА ЗА УХИЛЕННЯ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини