У Хмільницькому районі наркоман побив односельця за телефон і 400 гривень

У Хмільницькому районі наркоман побив односельця за телефон і 400 гривень

26-річний житель села Махнівка побив односельця та забрав у нього телефон і гроші, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Крім телефону потерпілого, у 26-річного грабіжника поліцейські вилучили нарковмісні рослини, які він зберігав та вирощував за місцем проживання.

За словами начальника Відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу Романа Андрущака, до поліції надійшло повідомлення від 52-річного жителя села Махнівка Хмільницького району про те, що відносно нього декілька днів тому  вчинено злочин. Потерпілого побили, біля місцевого магазину та забрали телефон і гроші.

До вчинення злочину виявився причетним 26-річний житель цього ж населеного пункту. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили у зловмисника вдома телефон потерпілого. Також правоохоронці виявили на території господарства правопорушника заборонені рослини, які він незаконно зберігав та вирощував.

Слідством розслідується провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Також дії зловмисника додатково кваліфіковано за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель ) Кримінального кодексу України.

За вчинення ряду злочинів зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЖИТЕЛЯ КАЛИНІВКИ, ЯКИЙ ВЧИНИВ СЕРІЮ КРАДІЖОК НА ТЕРИТОРІЇ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини