У Хмільницькому районі відкрили першу поліцейську станцію

У Хмільницькому районі відкрили першу поліцейську станцію

2 червня 2022 року в с.Кожухів (Кожухівський старостинський округ Хмільницької громади) відбулося відкриття першої поліцейської станції, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Станція обладнана комфортним для звернень громадян приміщенням, технікою та усім необхідним для якісного надання поліцейських послуг.

«На поліцейській станції цілодобово працюватиме дільничний офіцер поліції Любомир Антонюк. Поліцейська станція обслуговуватиме 12 населених пунктів, де проживає близько шести тисяч людей», - розповідає староста Кожухівського старостинського округу Світлана Остапчук.

«Нова станція – це результат командної роботи міської влади, територіальної громади та поліції для безпеки і правопорядку у громаді», - сказав під час офіційного відкриття Андрій Сташко, заступник міського голови.

Приміщення капітально відремонтоване за сприяння міського голови Миколи Юрчишина.

Очільник поліції у Вінницькій області полковник Іван Іщенко подякував міському голові за всебічну підтримку проєкту та запевнив, що поліція Вінниччини виконає усі взяті на себе зобов’язання, задля створення спільного безпекового простору у громаді.

Для громади Національною поліцією України підготовлено троє поліцейських офіцерів громади. Для оперативної роботи офіцерів територіальна громада придбала два службових автомобілі, один - Національна поліція України.

Щоб краще орієнтуватися у потребах людей та оперативно реагувати на їхні звернення, поліцейський офіцер проживатиме на території обслуговування та буде доступним для громадян цілодобово.

До основних обов’язків поліцейського офіцера громади належать підтримання публічного порядку, протидія і запобігання вчиненню правопорушень та превентивна робота.Оцінювати діяльність поліцейського офіцера громади будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області.Із Хмільницькою громадою підписано відповідний меморандум про співпрацю.

До слова, ще одну таку станцію найближчим часом планується відкрити у с. Порик (Порицький старостинський округ).

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЯК ПРОЙШОВ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ХМІЛЬНИКУ?

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини