У Любарі відбувся великий розіграш від АТК

У Любарі відбувся великий розіграш від АТК

Понад 70 працівників аграрної компанії «АТК» стали щасливими володарями цінних призів. Серед працівників компанії було розіграно чотири путівки на відпочинок за кордоном, чотири скутери, 23 телевізори, 20 холодильників та 20 пральних машин.

Нещодавно на території «АТК» у Любарі панувала святкова атмосфера. Компанія підбивала підсумки роботи за 2020 рік. Це було справжнє свято, на яке завітали всі працівники «АТК», орендодавці з різних районів та областей, а також керівництво з Києва. Аби не тримати людей на пекучому сонці, адміністрацією компанії було прийнято рішення провести  урочистості зранку. 

Виконавчий директор ТОВ «АТК» Анатолій Колесник привітав присутніх з успішним для компанії 2020 роком, подякував за роботу та побажав, аби 2021 рік був ще кращим та врожайнішим. Він також побажав усім міцного здоров’я, миру та достатку у родинах і в Україні.

Подякували аграріям за роботу та привітали зі святом також ведучі свята, керівники земельного відділу Зоя Павлюк і Лариса Шевчук.

По завершенні офіційної частини розпочалось те, чого з нетерпінням чекали усі присутні. Серед працівників компанії було проведено розіграш цінних призів. Конверти з прізвищами працівників завантажили у барабан. Настала хвилююча мить. При кожному крутінні баранбана люди затамовували подих, а оголошення переможців супроводжувалось гучними оплесками та радісними емоціями за своїх колег.

Понад 70 працівників компанії «АТК» стали щасливими володарями цінних призів. Серед працівників компанії було розіграно чотири путівки на відпочинок за кордоном, чотири скутери, 23 телевізори, 20 холодильників та 20 пральних машин.

Переможці розіграшу були запрошені на сцену, де з перемогою їх привітав виконавчий директор «АТК» Анатолій Колесник. Переможці, в свою чергу, з хвилюванням дякували керівництву компанії за роботу, постійну турботу та щедрі подарунки.

Варто зазначити, що такі розіграші в «АТК» є традиційними.

За 16 років існування компанії щасливими власниками автомобілів стали сорок працівників підприємства та сорок разом з родинами відпочили за кордоном. Окрім того, подарунки від компанії отримували працівники, які проходили службу в АТО.

Це є свідченням шанобливого ставлення до людей до кожного працівника компанії, свідченням  поваги до важкої хліборобської праці.

Компанія «АТК» одна з небагатьох, яка з такою турботою та шаною відноситься до людей. Серед сільськогосподарських підприємств лише «АТК» щорічно проводить такі розіграші та заохочує людей в такий спосіб. 

Тож дай Бог, щоб їх приклад розповсюдився серед усіх тих, хто заробляє великі кошти на українській землі, а працівники полів отримували щедрі дарунки за свою важку працю.

В гарному настрої люди розходились по домівках, вітали переможців, раділи за них, ділились враженнями та дякували керівництву компанії за увагу і гарно проведений захід.

Компанія «АТК» вкотре довела, що українці - працьовиті люди, які вміють і хочуть працювати, а українська земля благодатна, і якщо до неї з душею, то вона завжди віддячить щедрими врожаями та великими прибутками.

Олександр ОКОЛОДЬКО

«Життєві обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ШІСТДЕСЯТ РОКІВ ПІСЛЯ ШКОЛИ. ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ У САЛЬНИЦІ

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

Dsc 0364Dsc 0360Dsc 0343Dsc 0339Dsc 0338Dsc 0330Dsc 0335Dsc 0321Dsc 0318Dsc 0312Dsc 0309Dsc 0308Dsc 0297Dsc 0285Dsc 0282
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини