У Маріуполі в акваторії моря почався мор дельфінів

У Маріуполі в акваторії моря почався мор дельфінів

У захопленому російськими військами Маріуполі в акваторії моря місцеві жителі фіксують початок мору дельфінів, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на телеграм радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

«Епідемія вже не просто загроза, а реальність. В акваторії моря маріупольці фіксують початок мору риби. У тому числі дельфінів. Такі явища притаманні Азову в період аномальної спеки в липні. З урахуванням температури та сезону початок мору риби може свідчити лише про наявність хвороби в морській воді», - написав Андрющенко.

Радник мера підкреслив, що на сьогодні, коли нема водопостачання у місті, море - одне з небагатьох місць гігієни для маріупольців, тому загроза перестала бути лише попередженням.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйноване обстрілами російських загарбників.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тисяч мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються майже 150 тисяч жителів.

Місто наразі стоїть на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ХЕРСОНЩИНІ ОКУПАНТИ НАЙМАЮТЬСЯ ДО УКРАЇНЦІВ НА ЗБИРАННЯ ПОЛУНИЦІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини