У поліції в Бару відкрили фронт-офіс та виділили мільйон гривень на автомобіль і ремонт приміщення

У поліції в Бару відкрили фронт-офіс та виділили мільйон гривень на автомобіль і ремонт приміщення

Вчора у Барському відділенні поліції №1, відбулося відкриття фронт-офісу. Це  система контролю за дотриманням прав людини Custody Records, - повідомляють Життєві обрії.

Custody Records – це передовий крок у реформуванні Національної поліції України. Ця система передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими. Вона забезпечує дотримання прав людини від неправомірних дій, а також убезпечує самих поліцейських від безпідставних звинувачень.

У відкритті фронт-офісу взяли участь голова Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов, Народна депутатка України Ірина Борзова, начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко, Барський міський голова Володимир Саволюк.

Детальну презентацію системи Custody Records провів старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук.

За словами начальника ОВА Сергія Борзова: «Вінниччина є лідером серед областей України по запровадженню стандартів європейської безпеки, зокрема, завдяки успішному введенню інформаційно-комунікаційної системи Custody Records. За допомогою таких програм вдосконалюється робота правоохоронних органів».

Барський міський голова Володимир Саволюк відзначив, що останнім часом робота поліції стала оперативнішою професійнішою, що дає змогу людям почуватися в безпеці. Окрім того поліпшились умови праці поліцейських. Він висловив сподівання на майбутню плідну співпрацю між владою та поліцією, подякував барським правоохоронцям за роботу та вручив начальнику відділення поліції Олександру Клименку сертифікат на  один мільйон гривень для придбання автомобіля та будівельних матеріалів для здійснення ремонту приміщення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

КОМАНДИР РОТИ ТРО "БАХМУТ" ПРИЙШОВ В РЕДАКЦІЮ, ЩОБ ПОДЯКУВАТИ ХМІЛЬНИЧАНАМ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини