У Вінниці 3-річний хлопчик випав із вікна 4 поверху

У Вінниці 3-річний хлопчик випав із вікна 4 поверху

22 червня близько 13.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізовано 3-річного хлопчика, який отримав травми внаслідок падіння з висоти, повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, дорослі залишили без нагляду дитину у кімнаті з відчиненими дверима на балкон. Хлопчик за допомогою стільчика виліз на підвіконня, після чого втратив рівновагу та випав з четвертого поверху.

Наразі дитина перебуває у лікарні.

За вказаним фактом поліцією розслідується провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Правова кваліфікація події буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій

Шановні батьки, в жодному разі не залишайте дітей без нагляду, а особливо в приміщеннях де є відчинені вікна. Приберіть меблі чи інші предмети, за допомогою яких малюки можуть вилізти на підвіконня. Радимо встановити фіксатори, аби дитина не змогла відчинити вікно самостійно. Не забувайте про прості правила безпеки та бережіть своїх близьких!

 

Фото ілюстративне

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВОДІЙ ІЗ ХМІЛЬНИКА ВИЇХАВ НА ЗУСТРІЧНУ СМУГУ. НА ТРАСІ БІЛЯ СЕЛА ПОДОРОЖНА СТАЛАСЯ АВАРІЯ, ЧЕТВЕРО ЛЮДЕЙ ГОСПІТАЛІЗОВАНО

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини