У Вінниці біля стели пам'яті вшанували загиблих внаслідок ракетного обстрілу окупантів

У Вінниці біля стели пам'яті вшанували загиблих внаслідок ракетного обстрілу окупантів

У Вінниці біля стели пам'яті вшанували загиблих внаслідок ракетного обстрілу 14 липня 2022 року. На площі зібралися рідні, друзі загиблих. У пам'ять про них запустили чорні повітряні кульки, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Суспільне Вінниця.

Вшанувати пам'ять доньки до стели прийшла Алла Черняхівська. Жінка до останнього не вірила у загибель доньки. Того дня її Саша на площі Перемоги чекала на інструктора з водіння. Олександрі було 18. Студентка ДонНУ. Життєрадісна, цілеспрямована, з купою планів та мрій. У неї все життя було попереду, сказала мама. Сюди, на площу Перемоги, жінка приходить нечасто, бо досі болить.

"Орієнтовно вона мала знаходитися тут, але я ще не знала чи встигла вона доїхати, чи не встигла тому, що вона вийшла з дому раніше. Я одразу їй телефонувала і вже в неї телефон був недоступний", — сказала Алла Черняхівська.

У Вінниці 14 липня День жалоби. В цей день на території громади буде приспущено Державний Прапор, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів і заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, й в громадському транспорті.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини