У Вінниці чоловік накинувся на трамвай

У Вінниці чоловік накинувся на трамвай

У Вінниці 35-річний чоловік наздогнав трамвай на таксі та розбив скло вхідних дверей кабіни, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент трапився 8 листопада на зупинці громадського транспорту «Лісопарк» близько 19 години.

До поліції надійшло повідомлення від водія громадського транспорту про вчинення правопорушення. Заявник розповів, що до салону трамваю увійшов невідомий чоловік та намагався вдертись у його кабіну. При цьому зловмисник поводився агресивно, нецензурно лаявся, а потім рукою розбив скло кабіни.

На виклик прибули бійці спецпідрозділу та слідчо – оперативна група поліції.

На місці події поліцейські  врегулювали конфліктну ситуацію та доставили правопорушника до відділення поліції. Ним виявився 35 – річний житель Рівненської області.

Зловмисник виправдовувався, що він у такий спосіб хотів провчити водія. На його думку, той  бачив,  що він поспішає на трамвай, але не дочекався його та поїхав. Тоді він на таксі наздогнав транспорт, аби з’ясувати стосунки з водієм .

За фактом вчинення хуліганських дій слідством розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 296 КК України (хуліганство).

Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ВАНТАЖІВКА НА СМЕРТЬ ЗБИЛА ПІШОХОДА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини