У Вінниці переселенці відкрили перший в Україні сухий басейн для дорослих

У Вінниці переселенці відкрили перший в Україні сухий басейн для дорослих

З 20 червня у Вінниці запрацював перший в Україні сухий басейн для дорослих "Без хвиль", - повідомляють Життєві обрії.

Це простір з 30 000 легких білих кульок, де мешканці та гості міста можуть зняти стрес, розслабитися, відпочити та просто провести час із друзями. Його відкрили переселенці з Києва. Це перший сухий басейн для дорослих в Україні. 

Ідея створення – забезпечення для жителів Вінниці переселенців комфортного середовища, де можна відпочити від тривог, отримати психологічну розрядку та підтримати бойовий дух.

У розпорядженні відвідувачів є сухий басейн завглибшки 50 см і 100 см, триметровий проєктор для кінопоказів, лед-освітлення, м’які крісла-подушки, настільні ігри, іграшки-антистрес і навіть баскетбольне кільце.  

Водночас сухий басейн – це ще й так зване релаксосховище. Це добре вентильоване підвальне приміщення з двома стінами і без вікон. Отже, гості та перехожі можуть безпечно і без хвиль перечекати у ньому повітряну тривогу.

“Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, завдяки яким маємо можливість проводити час у безпеці і створювати комфортне середовище для інших. Зараз в українців є особлива потреба полегшити тривожність, розслабитися, зняти стрес. Наша місія на релаксофронті – підтримувати спокій, гарний настрій і бойовий дух. У своїй справі підтримуємо бізнес інших переселенців також. Наприклад, у нашому просторі є макаруни, які виробляє сім’я з Ірпеня. Кульки та матеріали для басейну закупали в українських виробників.

Так, разом з нашими партнерами та відвідувачами продовжуємо вкладати в економічну діяльність країни, цінувати кожен момент і вірити у скорішу перемогу ЗСУ” - додала співвласниця "Без хвиль" Єлизавета Бойко.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ СТВОРЕНО СПЕЦГРУПУ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ З РОЗШУКУ ВИКРАДЕНИХ ОСІБ ТА ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини