У Вінниці затримали злочинців, причетних до великої кількості крадіжок

У Вінниці затримали злочинців, причетних до великої кількості крадіжок

1 грудня працівники кримінальної поліції з залученням бійців спецпідрозділу КОРД у місті Вінниці затримали двох зловмисників, які причетні до великої кількості квартирних крадіжок на території Вінницької області та інших регіонів країни, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну Поліцію.

Лише в місті Вінниці затримані виявились причетними до близько 30 крадіжок з квартир. Затримали злодіїв, коли вони намагались втекти на автівці одразу після вчинення чергової крадіжки. Один із зловмисників неодноразово судимий за майнові злочини.    

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, під час огляду автівки Daewoo Lanos, на якій пересувались зловмисники, поліцейські  вилучили ювелірні вироби, гроші, годинники викрадені з помешкань потерпілих, відмички, викрутки, рукавички, мобільні телефони та інші речові докази, що свідчать про їх злочинну діяльність. 

Затримані – 51-річний житель Донецької області та 43-річний вінничанин. Старший з чоловіків має судимості за вчинення квартирних крадіжок. Саме він шляхом підбору ключа проникав у помешкання потерпілих, а його спільник – очікував біля під’їздів будинків та телефоном повідомляв, коли хтось заходив. 

Під час проведення санкціонованого обшуку в орендованій зловмисниками вінницькій квартирі слідчі вилучили мобільні телефони, сім-карти різних операторів мобільного зв’язку, відмички, балаклави, грошові кошти у валюті та гривні, ювелірні вироби, колекції монет.    

Зловмисники затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. 

Затриманим загрожує покарання - до 6 років ув’язнення. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК НА СМЕРТЬ ЗАБИВ СУСІДА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

0080077006630011
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини