У жителя Хмільницького району виявили близько тридцяти кілограмів канабісу

У жителя Хмільницького району виявили близько тридцяти кілограмів канабісу

На горищі жителя Хмільницького району поліція виявила близько 30 кілограмів канабісу, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

28 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що один з мешканців будинку, у якому проживає декілька родин порушує тишу, а саме проводить зварювальні роботи.

Прибувши на  виклик про порушення тиші, поліцейський під час огляду помешкання калинівчанина виявив заборонену речовину у великих розмірах.

Подрібнені нарковмісні рослини зберігались на горищі,  спеціально облаштованому для їх висушування. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.

У ході спілкування поліцейського з правопорушником, останній  помітно нервував. Поліцейський офіцер громади вирішив з’ясувати причину такої поведінки, тому  він з дозволу господаря перевірив територію, де чоловік здійснював зварювальні роботи. Під час огляду його домоволодіння працівник поліції виявив суху подрібнену речовину, схожу на канабіс.  

Мету зберігання заборонених речовин встановлюють слідчі.
Вилучене направлено на експертизу. 

Розпочато кримінальне провадження за ст. 307 ККУ ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 8-ми років ув'язнення.
Слідство триває.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ВИКРИЛИ ЗЛОЧИННУ ГРУПУ, ЯКА ТОРГУВАЛА ФІКТИВНИМИ COVID-СЕРТИФІКАТАМИ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини